BDO Advokater satser i Midt- og Nord-Norge: Spesialiserte rådgivere til det lokale næringslivet

Med sterk lokal tilstedeværelse, og nasjonal ekspertise, er BDO tett på næringslivet i distriktene.
Bilde: Lars Erik Grødal og Ingjer Ofstad

Strategien er å være der kundene er. På den måten bygger BDO Advokater lokal tilknytning, samtidig som de tilbyr ekspertise innen forretningsjuridiske områder som skatt, avgift, selskapsrett, insolvens og restrukturering, fast eiendom, GDPR, bærekraft, i tillegg til arv og generasjonsskifter. 


Tett på kundene 

Det er partner og advokat Lars Erik Grødal som leder Møre og Romsdal-avdelingen. Grødal har bred erfaring og et sterkt nettverk i Midt-Norge. 

- BDOs mål er å være tett på kundene, noe som er essensielt for å levere gode rådgivningstjenester. Det er derfor viktig for oss å være der kundene er. Nå er vi fysisk til stede i Kristiansund og Molde, og det blir lettere å forstå behovene til næringslivet og tilby skreddersydde tjenester, sier Grødal.  


Nært samarbeid og nasjonal kompetanse 

Selv om BDO har et sterkt lokalt fotfeste, trekker selskapet også på et bredt spekter av tjenester fra sitt nasjonale nettverk. Med kontorer over hele landet, inkludert storbyer som Trondheim og Oslo, leveres tjenester på tvers av regioner.  

- Vi er spesialister på skatt, avgift og selskapsrett, men tilbyr også helhetlige løsninger for kundene våre gjennom det brede spekteret av tjenester vi kan levere fra BDO, sier Ingjer Ofstad, styreleder i BDO Norge, partner og leder for advokatene i Midt- og Nord-Norge. 

BDO Advokater har spesialisert seg innen noen av de mest sentrale forretningsjuridiske områdene. Det gjør selskapet til en attraktiv aktør for både små og mellomstore bedrifter, samt større selskaper i vekst.  

- For oss er det viktig å levere kvalitet og være spesialister, ikke generalister. Det skiller oss fra mange av våre konkurrenter i regionen, fortsetter Ofstad. 

BDO Advokater leverer tjenester til et bredt spekter av bransjer, men ser for tiden spesielt stor aktivitet i bransjer som sjømat, eiendom og bil. Selskapet bistår også mange bedrifter innen leverandørindustrien, både til havbruk og offshore generelt. 


Vekst og rekruttering 

En klar vekstplan for BDO Advokater de neste to årene og et økende behov for juridisk bistand i Midt-Norge, gjør at det trolig blir flere ansettelser i løpet av det kommende året. Ofstad håper hun også får på plass en til to nyutdannede advokater. 

- Vi legger stor vekt på å bygge et godt team hvor de ansatte trives og kan utvikle seg. Derfor har vi en god miks av unge og erfarne advokater. Vi har en tradisjon for å ansette nyutdannede og gi dem en mulighet til å vokse i rollen, sier hun. 

At BDO satser på tilstedeværelse i distriktene gir muligheter for mange som ikke ønsker å bli værende igjen i storbyene etter endt studietid, legger Grødal til. 

- Det at vi er til stede rundt om i landet gjør det mulig for nyutdannede advokater å bli en del av et nasjonalt selskap, og bygge karrieren sin også i distriktene, avslutter han.  

 


OM BDO Advokater MidtNord:

  • 21 ansatte i Trondheim og Kristiansund 
  • Nasjonalt nettverk med til sammen 100 advokater/advokatfullmektiger 
  • Spesialister på selskapsrett, skatt og moms  
  • Omsetter for over 50 millioner


Les mer om BDOs advokattjenester her.